top of page

Vanlige spørsmål

FAQ

Erik og Riise_edited.jpg

Er dere flere videografer?

Vanligvis er det kun en videograf som er diskret tilstede under hele oppdraget.

Ved større bryllup anbefaler vi å bruke flere videografer for å dekke flere vinkler. Det kan vi bli enige om ved en eventuell samtale på forhånd.

Bruker dere store kamera og tar mye plass?

Nei, våre kamera er ikke typisk TV studio kamera. Vi bruker ofte kamera som er i samme størrelse som vanlige fotoapparat sammen med noen større.

Vi har god zoom på kamera slik at vi kan stå på god avstand fra talere for å være mest mulig usynlige.

Våre kamera fanger det naturlig dempede lyset i rommet slik at bryllups atmosfæren gjenspeiles i bryllupsvideoen.

Tar dere mye regi?

Stort sett dokumenterer vi dagen som den er.

Under brudeparets klargjøring og når vi er med og filmer under fotoshoot kan det hende at vi instruerer litt sammen med fotografen.

Vi er kreative og fanger de beste scenene med kreativ kameraføring.

Under festmiddagen er det toastmaster som styrer resten av kvelden. Videografen samkjører planene med toastmaster slik at vi ikke går glipp av noe.

Erik Foss

Grunnlegger av Bryllup.no

Siden 2000 har Bryllup.no Videoproduksjon spesialisert seg på å lage bryllupsvideoer av høy kvalitet for par i Norge og utlandet. Vårt team av fagfolk har mange års erfaring med å filme og redigere bryllup og vet hvordan de skal være diskret tilstede på din spesielle dag. Vi tror at hvert bryllup er unikt, og vi streber etter å lage en video som perfekt fanger essensen av paret, deres kjære og hele feiringen. Vi er stolte av å tilby skreddersydde videoer som passer dine behov og viser fram magien ved bryllupsdagen

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page